ibland vill man

ibland vill man något så mycket att det rinner ut mellan fingrarna. och ibland försöker man så mycket att allting går åt helvete. det är svårt att glömma någon som har format ens personlighet och förändrat hela ens liv. det är ännu svårare att glömma någon som man tänker på varje dag, minut, sekund.


PLAYED ALIVE

alltså lyssna på det här! varför görs det inte sån här musik längre? detta är örongodis.det får mig att tänka på laserstrålar & vitklädda människor som dansar 48 timmar i sträck.och jag går inte ens på droger, fattar ni eller?


detta är musiken som tar techno till en helt ny nivå

jag var smakråd

jag var smakråd åt pappa häromdagen när han skulle köpa nya glasögon. så fort jag går in i affären möts jag av dom snyggaste brillorna jag sett, våra blickar möts och det slår gnistor och fyverkerier och allt sånt. tyvärr slår det inga gnistor tycker pappa. lite synd kan man tycka, hade vart kul att ha en fashion-pappi men jag får nöja med med svennebanan istället.


här är dom! nå, vad tycks?

en fråga bara

en fråga bara. är det obligatoriskt för poliser att gå på det här viset?


katten!


Jag och lilla, lilla, underbara Katrin! Här var jag överlycklig

romeo take me somewhere we can be alone

idag har det inte vart många knop på mig! det enda vettiga jag har gjort är väll att jobba. och sova! min kära viktiga bortglömda sömn får vi inte glömma! har inte sovit normalt sen i måndags typ.. först ut var det stockholm och då skulle man upp klockan halv 5. sen dagen efter var det valborg och då gick man och la sig klockan 5, för att sedan upp och jobba 5 timmar senare. ja, ni förstår ju problemet. men nu ska jag ta igen alla mina efterlängtade sömn timmar. om det nu inte skulle bli så att jag ska ut och skoja till det ikväll. vilket antagligen inte kommer hända. men man ska aldrig säga aldrig. Stockholm var grymt! JAG TRÄFFADE KATRIN ZYTOMIERSKA! förstår ni hur lycklig jag är just nu? bildbevis kommer upp på bloggen snart. jag har redan bokat nya biljetter så snart är jag där igen!


jag på Zanzibar i stockholm

valborg
















RSS 2.0