sista låten nu, jag lovar.


en låt till då

springer runt o städar lite här hemma, och det gör man bäst till denna låten!


watcha say


baby are you down down down down down

Kvällen igår var så sjukt rolig! Långbord, god mat, alkohol, goa k55are och annat härligt mcdonalds folk, Michael Jackson was in the buliding, Mc Awards, dans, dans och återigen lite mera dans.. Tack alla för en sjuuukt rolig kväll! Nu ska jag leta upp bilder

pusss

"det finns 70 sätt att tillfredställa en kvinna, 69an och en tripp till ullared"

Godmorgon godmorgon! idag är det fredag, och det gillas ju alltid. (även om vädret är skit, jag har inget att ha på mig, min lön är typ slut och ja, allt är emot mig helt enkelt.) ska alldeles strax kila ner till stan i regn och rusk med patrik och nathalie, så gummistövlarna är på kan jag lova! ska försöka införskaffa mig en snygg klänning till på söndag, då jag ska på mcdonalds julfest på trägårn. det ska bli mucho trevligt. Carolina, ska du dit?

Ikväll blir det en mini burås-reunion hemma hos arian. Ska bli kul att se vad alla gör nu förtiden! Ikväll spelar newkid också, och jag vill gåååååååååå! men vi får se på det. Nej, dags att röra på fläsket. Nu ska frukost ner i min mage.

workin 9 to five nananan...

Godmorgon världen! det är sant, amanda är vaken. Gick och la mig kl 04.00 och fyra timmar senare går jag upp! lyckat. nu ska jag iväg och jobba i nio timmar. wohoho.

see ya, wouldn't wanna be ya!

black people stole my car

Haha Nathalie skickade denna bilden till mig.. rolig, men jävligt tragiskt om det är sant.



tror ni att detta är sant eller är det bara någon som har haft för mycket fritid?

vi som är kvar ägnar en tanke varje dag..

Jag saknar dig så det gör ont, varje dag. Och jag vill inte ens tänka på hur mycket Philip saknar dig. Du ska veta hur mycket vi alla älskar dig, och hur många liv du påverkade, det kom så mycket folk till begravningen så alla fick inte ens plats i kyrkan. Du är och förblir Philips underbara mamma, Pappas och Mats bästa syster, Farmor och farfars snälla dotter & min, Fredrikas och Jonas roliga faster. Och vi glömmer dig aldrig. Detta är så orättvist, och jag kan fortfarande inte förstå att du verkligen är borta. Du är det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag somnar. Du är den Philip lever för att göra stolt och du är den pappa alltid kommer sakna mest.

Jag försöker att tänka på allt det roliga vi gjorde, alla våra resor, alla middagar, när vi firade jul.. men det enda jag ser när jag tänker på dig är en sjukhussäng, en fruktansvärd skitsjukdom och en massa smärta. Men det är inte så jag vill komma ihåg dig, för hur jobbigt det än var i slutet, så kämpade du som ingen annan. och det är så jag vill komma ihåg dig Maria, Som en stark, självständig, rolig, snäll, omtänksam & underbar person som alltid levde livet fullt ut.

Det finns så mycket jag ångrar, så mycket jag undrar, så mycket jag tänker att "hade jag bara gjort det där..." eller "varför följde jag inte med när hon ville åka ut i skogen och plocka svamp" men du ska veta, att kunde jag gör något annorlunda så skulle jag göra det.. jag skulle gå ut varje dag med dig och plocka svamp om du ville det. Det finns så mycket vi alla skulle vilja ändra på och så mycket som vi ångrar, så mycket vi inte sa, så mycket vi kunde sagt oftare. Det är en klyscha, men man vet aldrig vad man har tills man förlorat det. Jag hade världens bästa familj, nu har jag en familj och släkt som är trasig, som gråter varje dag och som saknar dig och skulle ge allt för att få dig tillbaka.

Idag är det exakt 2 månader sen du begravdes, och jag har inte ens vart vid din gravsten än.. och jag skäms. Men jag lovar att jag ska dit snart, när jag hittat styrkan och orken. Och då ska jag sitta där i timmar, och vi ska prata om allt som vi brukade prata om. Och allt ska vara som det brukade, om det bara är för en stund, så ska allt vara som det var förut. Innan cancern och innan allt förstördes. 

Jag älskar dig, och kommer alltid att göra det. Hoppas du har det bra i himmlen och känner dig älskad och saknad, för det är du! vila i frid min fina faster, det förtjänar du! / Din Amanda

här kommer din låt:


sum 2010


i like you a lot, lot. think you're really hot, hot!


las vegas

sitter just nu och kollar på las vegas, som är typ världens bästa serie, med världens snyggaste människor! SÄRSKILT Danny, eller Josh Duhamel som han heter egentligen. fan den där lilla fergie hann före mig. attans!


freakshow

haha hittade detta underbara klipp på mig på nathalies blogg
enjoy!

 

hallelujah moment


the show must go on!

Hej bloggeli-bloggen! fram och tillbaka, fram och tillbaka. men nu är jag här för att stanna, eller?
man vet aldrig med lilla mig, men jag har så fruktansvärt tråkigt nu, så tänkte att jag kunde blogga lite. har ni saknat mig? klart ni har!! (alltså amanda och carro som är dom enda som läser min blogg hihi ) klockan är mycket nu. har vart vaken hela natten och fixat o donat. städat, diskat, lagat mat (och fått diska igen), kollat på tv, provat lite gammla kläder. ja, grejer man gör när man är uttråkad helt enkelt.

Ute är det regn och rusk, och jag skulle nog tatt livet av mig om det inte vore för........ ATT JAG OCH NATHALIE BOKAT EN RESA TILL RHODOS! jaha, vad trevligt tänker ni, när då? joo, i augusti nästa år! och jaa, jag vet att det är lång tid kvar, men nu har jag något att längta och se fram till. och det är det som kommer att hålla mig vid liv denna kalla vinter.. den 8/8-23/8 är vi borta. alltså 15 dagar, kommer bli galet bra!
Det var allt för denna gången. xoxoxoxoxo


RSS 2.0