valborg

planen sprack såklart, nu kör vi valbirg hos mig istället!. aalllll in baaaraa!


23.57

hallå eller! hemkommen från jobbet och nyduschad. nu mår jag bra! ligger i sängen o kollar runt lite på olika bloggar. man har ju rundan som man kollar varje gång man sätter på datorn liksom.. ska snart tacka för mig och sova, fast jag är verkligen inte trött så det lär ju inte hända snart ändå kom jag på nu. ni då? har ni haft en bra dag?
det har inte jag nämligen. men det ska vi inte gå in på. bara roliga grejer får vara med på min blogg =)
så, valborg? vad händer? blir det regn eller solsken? alla säger olika, och om man väljer att kolla på smhi så ser det ganska mörkt ut, så vi väljer att inte göra det! fan jag har för mig att det alltid brukar vara fint väder o solsken på valborg? inte okej om det regnar, för då är som sagt planen sprucken. men kontrollfreak och förberedd som man är, så har man ju en plan B om allting skulle crasha.

gittar

min lillebror kom precis hem med alla sina kompisar, dom har tagit över lägenheten och sitter nu o spelar tv-spel. jag kapitulerar, time to go! ska ner på stan o köpa lite skit, som jag egentligen inte behöver. men som jag gör ändå ;) sen sola, och sen jobba. härligt.

Är inte människa idag, därav denna osminkade, anonyma looken.






olearys

har haft en helvetes dag! men en underbar kväll, så det jämnar väll ut sig antar jag. Efter jobbet blev det olearys med madde stina johan och camilla, the crew. vi satt och löste världsproblem över några öl som vanligt. jag har så underbara arbetskamrater så det är inte sant! nu kom jag precis hem, ska snart sova. ensam. fan det var ett tag sen.. nu kan jag fläka ut mig i sängen precis hur jag vill, najs.

snart är det valborg. kommer det regna? det är fan frågan. för om det regnar, är hela planen förstörd. och då står vi där på ruta ett och undrar VAFAN SKA VI GÖRA NU? ut går man fan inte på valborg. det händer bara inte.

allvarligt talat

blev väldigt mycket musik märkte jag här nu, men det är väl bra. musik är det bästa som finns och man kan inte få för mycket av det. vad vorde världen utan musik?

här är en rolig låt, stämmer in ganska bra på dom flesta förhållanden tycker jag.. tjaffs. ååh så skönt det är att vara singel ;)


Justin Bieber

nu kommer mina kära vänner skratta o typ döda mig. men jag har lystnat hela dagen på Justin Bieber, hans musik är faktiskt bra och låtarna fastnar verkligen i huvudet. har gått runt o nynnat för mig själv hela dagen "I'mma tell you one time, one time" och "baby baby babyyyyyyyyyyy" haha.. och han är ju så grymt söt! hade jag vart 13 så hade jag INTE bangat!








home sweet home

Nu är dom hemma! känns skönt att ha hela familjen samlad på samma ställe, lite jobbigt att ha dom utspridda över jordens alla kanter o hörn! Pappa, som självklart också tillhör min familj har jag några hundra meter härifrån i sin lägenhet.

Mamma blev jätteglad för sina Ray Ban pilotisar som hon fick av mig, hon springer runt här med dom på och tycker hon är coolast i stan typ. men nej, det är det jag som är haha! Och jag fick en jätte fin t-shirt från urban outfiters som vi INTE har här i göteborg? så jävla inte okej! och så fick jag min älskade D&G "the one" parfym som hade tagit slut, och ett läppglans. så jag är nöjd jag med.


den som väntar på nått gott..

åååh sitter o väntar på att min mamma o bror ska komma hem från flygplatsen!!! jag hatar att vänta. mamma har köpt en present till mig, och jag har köpt en till henne. hur bra som helst.

l o v e



som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där, Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här. Nu kan det va försent, att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut, jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut. Jag vet att det är svårt över telefon, men när jag har dig nära vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt, jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

gött mos

fyfan vad jag är trött, ögon går i kors o benen viker sig. sov typ 2 timmar inatt och har vart full rulle sedan kl 6 imorse. har passat min underbara kusin. det blev först lite bolibomba o film hemma hos henne, sen gick vi ner till stan o hon fick sig ett happy meal. usch, man ska egentligen inte stoppa i barn den skiten.. sen gick vi en liten runda på stan, jag är bankrutt för alla små söta hello kitty saker jag köpt till henne. man vill ju själv ha allting!! sen gick vi till axessakuten för att kolla upp hennes hals. så ja, full rulle som sagt. sen att jag fick gå runt o släpa på en vagn som hon vägrade sitta i, hålla i en ballong, påsar och samtidigt hålla emma i handen o se till att hon inte blev överkörd, det vet jag fan inte hur jag lyckades med.

Nu är klockan 13.20, och det känns som att klockan är typ 7 på kvällen. alltså har jag heeela dagen framför mig att göra något roligt nu.. fan va göttttt!!

godmorgon världen!

godmorgon! klockan slog precis 06.27 och jag är piggare än någonsin! nu blir det barnpassning!

Frulle - check!
Kaffe - check!
morgonciggen - check

ready to go!!!!

såhär glad är jag över att vara vaken nu, på min lediga dag...


titta vem jag hittade i min säng... JOHAN PALM!!!!

inte okej

klockan är snart tio i ett, och jag sover inte. jag ska upp klockan sex imonrgon och passa min kusin. jag behöver sömn, NU! SKJUT MIG! (och nej, jag menar inte skjut mig för att jag ska passa min kusin, för hon är världens sötaste underbaraste lilla pussi nutti nutte snuss unge!!! men skjut mig för jag kommer vara så in i helvetes trött)

i'm alive

jag lever gott folk! jag har haft full rulle så jag har legat lite på latsidan vad det gäller min kära dagbok... igårkväll blev pankaka, när jag för en gångs skull skulle ut o ha lite latjo lajban vilket jag nästan aldrig har för jag åldras i förtid och är typ 75 bast i psyket just nu, så gick det åt helvete. kvällen börjar hemma hos mig. jag o madde springer runt som 2 galningar och gör oss i ordning. när vi ska gå kollar jag femhundraelva gånger om allt är avstängt, låst, att väggarna sitter fast, o ja, typ besiktigar hela lägenheten i princip, världens nojjigaste människa som man är.. sen drar vi en taxi till majorna där vi ska sitta o föra lite innan vi ger oss ut på äventyr. tro fan att jag får panik efter nån timma där och får för mig att locktången är på och att den ligger på strykbräden o att hela huset stod i lågor. så det var bara att hoppa in i taxin o åka hem i racerfart för att rädda det som räddas kan. och jag kan säga att jag var inte världens trevligaste människa just då.. tusen tankar for genom huvudet, "hur fan ska jag förklara detta för mamma när hon kommer hem, att vi inte längre har någon lägenhet, eller möbler för den delen".. och vad ser jag inte när jag kommer hem? JO MEN VISST, locktången ligger fint ihoppackad i badrummet, avstängd. HLEVETES JÄVLA KUK FITT FAN ÅÅÅÅÅH! ungefär så tänkte jag då.. fast ändå väldigt glad för att min lägenhet inte stod i brand. sen så gick jag o madde o la oss i min säng för vi tänkte "äh, fan det sista avsnitter av millenium har ju kommit ut, så vi kan kolla på det och sen drar vi ut.." tro fan att vi somna som två barn.. vi hade några missade samtal när vi vakna kan jag ju säga.. så där hade ni hela våran lördagskväll

Idag har vi vart på stan o shoppat. gött mos! och jag köpte världens finaste present till min mamma, hon kommer bli så jäääävla glad. kan dock inte skriva vad jag har köpt ännu för jag vet faktiskt inte om hon läser detta. hoppas inte det. GRATTIS MAMMA ISÅNNAFALL! älskar dig o saknar dig faktiskt. ikväll körde vi en till monopolkväll jag, stina,madde o camilla. najs najs najs.

PUSS O KRAM

familjens dag

fan jag har as bråttom och har verkligen inte tid att skriva detta just nu egentligen. idag är det familjens dag på donken. med ansiktsmålning och massa skoj! kom alla mina vänner om ni vill bli målade till en drake eller prinsessa =)

härligt

livet är är härligt! det är fredag, morsan drog precis till london, jag är med madde. sa jag att det var fredag? kom precis hem från hemköp, måste ha mat så jag överlever den här veckan. och kylen fyller tydligen inte på sig själv? ikväll blir det världens godaste mat! det blir strimlad oxfilè med pasta i gräddsås. YUMMIIII!!!!

nu ska vi laga mat! puss

morgonstund

godmorgon.. jag har inte riktigt vaknat än, psykist ligger jag fortfarande kvar i sängen. sitter här och dricker morgonkaffet och mamma springer runt som en galning och packar det sista inför london. fan man är lite avis asså. nu bär det snart av till jobbet. vi har antagligen SOR idag, och det vet ni donkenanställda att det är icke så roligt att jobba då.. förra soren så rök vi på renligheten så nu måste vi ha den här omsoren! så idag gäller det fan att ha det skinande! har inte sovit ett skit inatt, så jag kommer inte vara den roligaste människan idag.. eller jo det kommer jag, det är ju freeeeeeeeeedaaaaaaagsmyyyyyyyyyyys om det så är det sista jag gör!

jag just nu...





SATC 2

ååh snart är den här! ♥


proud


lät du henne komma närmre

lyssnar på melissa horn, läser en tidning, dricker te. lönen är på ingång, mamma och bror åker till london imorgon. livet är bra. lite för bra just nu kanske?






...

ligger o väntar på att bella & tyra show ska börja.. petra tungården och michela forni ska vara med idag, så det får ju inte missas! förövrigt så är Petra typ världens finaste namn. fan jag vill döpa om mig. Petra Holm, det låter väll bra?

slapp

Idag tänker jag bara ligga i min säng och lyssna på dom här låtarna!







dagen i bilder

fyfan vilken härlig dag! sällskapsspel och tacos med the ladies hemma hos mig! madde saknades dock.. har vart såpass duktig idag så jag har tagit bilder o spelat in diverse roliga saker också. för vad är en blogg utan bilder o videos?

jag styrde upp stockholmaren till en sann göteborgare!


taaacos på en onsdag! vardagslyx


vi satte stina i arbete..


sen blev det monopol o kaffe. jag blev så glad när dom ville spela det så jag gjorde en
kullerbytta på mitt parkettgolv. gjorde ont men det var klart värt det!


helt seriöst. har ni sätt två större töntar än dom här två? kolla på stina liksom


sen kom ju kungen, som inte ens har en iphone och slår dom på sitt eget spel!


detta var allt. camilla has left the building, stina ligger o sover och jag ligger här... som det brukar vara.

just nu

har precis käkat tacos med stina o camilla. och fyfan vad gott det var! käkade två rullar och en nachotallrik. behöver inte äta mer på denna veckan.. stina o camilla sitter med sina jävla iphones o jämför o håller på med apps och spel o jag vet inte vad. själv sitter jag här, uttråkad och har inte så mycket att säga till om.. fan jag måste också skaffa iphone! nu blir det "efter maten" ciggen! den godaste...

dagens

godmorgon godmorgon!

fastän man är ledig så måste man ändå sätta klockan på alarm. inte okej! nu ska jag alldeles strax springa iväg till min vårdcentral för att ta min sista dos av ett vaccin. sen bär det av till min älskade farmor för att bara umgås, hälsa på hennes nya hund och äta gott med henne. sen mina vänner, ska jag möta upp Camilla Green! goaste camilla som slutat på vårat jobb för att jobba på en donken 300 meter upp för gatan istället. inte okej det heller!

fan jag hade gääääärna legat kvar i sängen i ett par timmar asså. men det blir ingenting med det!

puss o kram


200410

jävligt dålig uppdatering här märker jag. bloggade jag verkligen ingenting igår? hmm, trodde att jag hade gjort det, men tydligen inte. dålig stil av mig! jaja, whatever. känns som att folk har överlevt ändå?! jag har vart upptagen med att leva mitt liv istället för att blogga om det..

jobb har präglat denna veckans första 2 dagar, men nu är jag ledig i 2 också. känns som en bra balans, naajs! och på lördag åker jag till stockholm och det ska bli ännnuu mer najs. ska bli så gött att komma ifrån den här jävla ankdammen där du inte kan öppna din käft utan att trampa någon på tårna.. behöver några dagars semester kanske? påtal om semester så fixade jag min semester idag, det är ju först till kvarn.. och jag lyckades roffa åt mig dom bästa veckorna ofcourse! så nu blir det bara att planera riktigt feta grejer! SA NÅGON FESTIVAL? yiiiha, dags att sova. är så mätt o trött efter min, stina och maddes goa middag som bi käkade vid typ 7. och jag är fortfarande mätt, fattar ni då hur mycket jag käkade? Lövbiff, potatisgratäng, jensens favortitsås (obligatorisk) och en sallad med fetaost! GOOOOOOTTTTT!!

puss

såhär ser det ungefär ut varje dag för mig, madde o stina. madde o stina slåss, jag ligger o kvider av skratt på golvet. inte seriösa för fem öre. vi måste växa upp snart. fast fan vad kul vi har. sen hör man ju mitt ökända garv också. och min rökhosta




luftslottet som sprängdes

har precis kollat färdigt på luftslottet som sprängdes. nu kan jag äntligen sova! madde ligger brevid mig och snarkar, precis som det ska va! stina ligger i rummet brevid och snarkar där. men det är bra, då vet jag att dom lever! nu är det bara jag kvar..

natti natti, imorgon är en ny dag!



cleaning out my closet

herrejesus vilket flipp jag nyss fick.. eller nyss o nyss.. för typ 2 timmar sen. nu är hela mitt rum städat, rensat och ommöblerat! nu känner jag mig duktig. blev typ 3 fulla påsar som jag inte har någon aning om vad jag ska göra med dom. man vill ju inte slänga allt liksom. nä nu kom smulis och madde. gotta go!

ballar av stål

ligger kvar i sängen OFCOURSE! har änna parkerat mig här. ballar av stål går på tvn och herrejävlar vilka galna och oblyga människor det finns. lite sånt skulle man ha i sig. jag förstår verkligen inte hur man vågar. men galna människor gör galna saker antar jag. madde kommer hit efter hon stängt donken, och då blir det millenium!! yeey, det släpptes ett nytt avsnitt igår men jag har inte hunnit kolla på det ännu. nu är vi inne på sista filmen tror jag? najs najs najs. nu börjar det igen!

ciao


baby turn the lights off

tjenis penis! kom precis hem från jobbet. nu ligger jag i sängen och har planerat att göra det ett tag. om det inte blir andra planer.. öl någon?

denna låten går på repeat hemma hos mig. jag har den som ringsignal och alarmsignal.. kommer väll spy galla över den om en vecka men just nu är den fortfarande GRYM!!

haha och vafan är det för musikvideo?


10 snabba

10 FAVORITER
 
Färg: svart
Mat: tacos
Band: åh, jobbigt. jag gillar ju verkligen allt
Film: P.S i love you och the nootebook helt klart!
Bok: veckorevyn? haha vafan jag läser aldrig något. millenium serien?
Sport: fotboll på olearys!!
Årstid: i mitten av våren när man känner att "fan snart är det sommar"
Veckodag: fredag!
Glassmak: choklad
Tid på dygnet: när man är färdig och iordninggjord kl 10.00 och känner att man kan göra vad fan man vill idag

 

9 FÖR TILLFÄLLET                       
 
Humör: glad
Smak: blää, har inte borstat tänderna ännu
Kläder: badrock och turban på huvet
Bakgrund: min dator som typ fått alla jävla virus som går att få, den låter kan man säga..
Nagellack: ljusrosavitt
Tid: 09.37
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: hohoho, den ska vi inte ens gå in på!

 

6 HAR DU NÅGONSIN
 
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: haha ja, jag säger bara BOULEVARD!
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

 

3 PERSONER
 

Du kan berätta allt för: emelie, madeleine och stina
Du tycker om: sånt går inte att svara på
Du inte gillar: jadu det finns några st

 

2 VAL
 

Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Vår

 

1 ÖNSKAN: att jag och madde hittar en lägenhet snarast!


stockholm. flyga? tåg? bil? simma?

ååååh jag får krupp! jag ska till stockholm om en vecka för att hälsa på en vän i några dagar. men hur fan ska jag ta mig dit? vågar man boka flygbiljetter nu med tanke på den här **** vulkanen? tåg pallar jag inte sitta på i fyra timmar och bil ska vi inte ens tala om, och vem skulle köra mig dit isånnafall? jag har då inget körkort (note to self, SKAFFA KÖRKORT NU FÖR HELVETE AMANDA!).. jaja, time will tell och det är ju ändå en vecka kvar så jag kan nog softa lite på livet och hoppas att flygen går som dom ska nästa vecka. annars får det väll bli tåg.. senaste utbrottet var år 1823 och det varade i två år så det känns ju inte så lovande precis haha..


gött att åka rätt in i detta, nej tack då stannar jag hellre hemma..


Eyjafjallajökull, vilket jävla namn..

lörday!

bra lördag idag. vaknade upp hos agnes, promenerade till jobbet. jobbade med dom bästa, gick hem till pappa, åt god mat och kollade på en bra film. nu ligger jag i sängen och ska snart tacka för mig! som sagt, bra lördag! imorgon blir det jobb, sen ska jag försöka ta mig hem till min kära farmor för att kolla på hennes nya hund. måste ju lära hunden lite cirkustrix nu när den är valp!


shibbelibbe och smulis


kungen i köket...

godnatt

jag överlevde dagen! det var rätt så kämpigt att gå till jobbet idag, men det släppte så fort man kom innanför dörrarna. skulle egentligen stänga med madeleine men kungen kände sig lite sjuk. så hon gick hem klockan 7 (svik mig aldrig så igen, våra stängningar är alltid bäst madde!) så det fick bli jag, alibabi och johan istället vilket rullade på smidigt det med! åkte direkt till stina o madde efter jobbet. så nu ligger jag här och annamar mig själv för att jag inte ligger o sover som sömntutan madeleine ligger o gör här brevid mig. den tjejen kan sova hon. fast bäst är nog stina. hon kan tamejfan somna ståendes den bruden! imorgon är det fredag, och det vet vi ju alla vad det innebär... NU ÄR DET FREEEDAGSMYYS!! nej, nu ska jag sätta på millenium o somna till lisbeth salanders ljuva stämma!


frulle

jäklar vad sent jag vaknade! men nu har jag fått alla mina sömntimmar + några till! nu blir det frulle, eller lunch kanske passar bättre när klockan är halv ett? Sen blir det jobb för första gången på hundra år typ. Inatt drömde jag att jag städade mitt rum.. när jag vaknade var det fortfarande ett bombnedslag! åååh så nu måste jag städa mitt rum. fan!

rubrik

lånet är klirrat och allt känns allmänt bra idag! vi var på 2 jätte fina lägenhetsvisningar idag. så nu är det bara att hålla tummarna. Nu är jag DÖDStrött så det blir typ sängen direkt. imorgon ska jag jobba för första gången sen i lördags (ångest!!!!) helt sjukt att jag har lyckats vara ledig fyra dagar i sträck utan att ens be om det. men det är helt okej för mig, man lyckades ju pricka in rätt dagar om man säger så! det enda man gjort är att fläka ut sin kropp på någon filt någonstans och legat där som en strandad val någonstan i några timmar och druckit öl typ. najs najs!! Nu blir det sängen. tänkte sätta på "flickan som lekte med elden" och somna till den. ååh älska millenium!!

frid ut

                      dom två snyggaste bilderna på mig genom tiderna...



inga konstigheter

Godkväll! klockan slog precis 01.40 och det är snart dags att nana kudden. brevid mig ligger madde och stina o snarkar i duo så vi får se hur snabbt jag somnar.. Solen stog högt på himlen idag igen, så det var ju bara att sätta på sig brillorna och PROMENERA ner till stan. Dagen har bjudit på kaffe i solen, sitta vid kanalen på en filt o chilla, en kaffe i solen igen, sen sätta sig någon annanstans o chilla på livet. och så en kaffe till på det. sen blev det olearys när madde och camilla hade stängt donken OFCOURSE! vi får ju aldrig glömma vår obligatoriska after work på olle! imorgon blir en spännande dag! Imorgon går jag om madeleine till banken o skriver på vårat lånelöfte. sen ska vi på lägenhetsvisning och buda som 2 idioter! vi har hittat drömlägenheten och den är våran! så om något annat jävla grottmongo tror att dom kan buda över oss så är dom ganska så körda. lägenheten är min o maddes!


igår, här mådde man ju ganska så bra så att säga!

music

spillde precis ett glas med apelsinjuice över mig själv, sängen och datorn. jävligt lyckat! så det var bara att bädda om sängen, torka av datorn och ta en dusch. inte precis vad man vill eller orkar göra halv 11 en söndagskväll kanske. men skitsamma det var verkligen inte det jag tänkte skriva.. dom flesta som känner mig vet att jag älskar svensk musik, svensk rap är det bästa som finns! så här har ni ett urval av mina favvisar.













 


by your side

Solen har äntligen hittat till Göteborg. i like! det kunde inte vart mer passande att vara ledig idag. Annars brukar jag mest få titta ut på solen och alla glada människor genom fönstret på jobbet. Imorgon blir det slottskogen för hela slanten! Öl, rosè, grillning och musik i glada vänners sällskap. känns helt okej! Ligger förövrigt just nu i sängen med håret indränkt i balsam och inpackning i hopp om att det ska dra ur färgen (?) , har färgat håret och resultatet blev ju självklart inte som på bilden (att jag aldrig lär mig?) utan det blev lite greyish. Inte jätte fult, men verkligen inte jätte snyggt heller.. så det får bli att bleka några slingor hos frissan och att ALDRIG mer försöka sig på det hemma! Nu ska jag slänga ihop en skön spellista inför imorgon med goa sommarlåtar.

här har ni en bra låt, inte så sommrig kanske men den är mysig!


RSS 2.0