anna anka eller kalle anka? det är frågan

idag är det julafton. eller aa, julafton är snart slut för min del. helt plötsligt satt jag helt ensam hemma i lägenheten på självaste julafton.
har fått många fina julklappar iallafall. betyder det att jag vart snäll i år?
dagen i ära fick det bli röda läppar och naglar. lite julkänsla på det hela. imorgon blir det julafton nr 2. ska fira med mammas släkt som är den lite mer generösa delen av släkten. (woopsi detta kommer jag få skit för) så det blir nog en hel del trevliga presenter imorgon också. ända fördelen med att ha skilda föräldrar är väll att man får 2 av allt, 2 julafton(ar?) , 2 födelsedagar, 2 rum osv osv. nej dags att gitta. fyfan vilket ord, så ska jag aldrig mer skriva igen!

peace out!



Maria vi saknade dig idag!

&/"#¤&(==)/%)")=&

ÅÅÅH! jag hade skrivit världens längsta inlägg, och så hänger sig min jävla idiot blockmongo dator. och nu är det borta, putsväck. det svävar där ute någonstans i cyberrymden! fan.



angel

Fick precis reda på att brittany murphy dog imorse av hjärtstillestånd. 32 år gammal. herregud vad hemskt.




wiiiiiiii

sitter hemma hos nettan och spelar wii! hur roligt spel som helst. fast det tycker jag nog bara för att jag råkar vara så fruktansvärt bra på det.. ska schlagga här hos henne så detta blir nog en uppesittarkväll skulle jag tro.. så skönt att vara ledig en hel helg nu och veta att jag kan gå och lägga mig hur sent som helst och slippa vara DÖD på jobbet. och att jag kan ha nagellack på mig i 2 dagar! bara den liksom! just nu är det raw comedy club som går på tv här hemma hos familjen falk lindblom. det är någon norsk småfet skäggig tjomme som står och ska vara lite rolig. det går inte så bra. nu ska jag måla mina naglar blåa, fyfan vad härligt livet är när man är leeeeedig!

puss

171209

hallå världen! jag lever. fick ett klagomål från camilla på mitt jobb att jag uppdaterar alldeles för sällan, så nu vågar jag inget annat än att skriva. ska försöka bli ett vettigt inlägg varje dag. Idag hade mc donalds en riktigt mysig julfrukost på götgatan. Det blev julmust (3 och en halv liter gick åt vid vårat bord på 5 pers.), risgrynsgröt eller grisgrynsgröt som erik kallade det, skinka, kaffe och annat gotttigt! sen blev det en väldigt snabb vända in på åhlens med gänget, lyckades ändå bränna pengar där inne på typ 5 min.. bra amanda. sen iväg och jobba 11-19. ungefär så mitt liv ser ut nu förtiden. jag jobbar, sen jobbar jag, sen jobbar jag lite mer.. sa jag att jag jobbar? men jag ska inte klaga, det är jag som skrattar hela vägen till banken.

nej nu måste jag sätta fart. ska ner till stan och hämta upp en söt grabb!

hej hopp gummisnopp!

kärlekskakan

ska träffa min lovecake idag. ska bli mucho trevligt. det blir inte så ofta att vi ses, men när vi väl gör det så är det som the good old days igen.

helvetesdag

är arg, är ledsen, är förbannad, är glad, är trött, vill sova, kan inte sova, min dator lever sitt egna liv, är pank, måste köpa massa grejer, har ångest, vill inte mer, veeeeeeeeeet inte.

fan måste sova.

godafton

Schemat är lagt för december månad och det blev riktigt mycket tider. Och det gillar vi! tycker så synd om dom som ska jobba julafton och nyår natt. fyfan vad hemskt. mc donalds borde vara stängt på dom dagarna. vi vill väll också kunna få fira nyår och inte stå och steka hamburgare på tolvslaget? jaja, nu slapp jag att jobba så jag ska väll inte klaga.. skulle egentligen vart ledig imorgon, men UNDERBARA MADDE med sin övertalningsförmåga ringde mig idag och frågade så snällt om jag kunde jobba imorgon, så det är bara att stiga upp imorgon o göra det man ska helt enkelt. men vafan, man ställer ju upp för laget såklart. särskilt när alla är så goa som dom faktiskt är. riktigt kul att gå till jobbet nu för tiden. förutom vissa undantag.

Herregud, det är redan den 3 december nu. 21 dagar kvar till julafton. tiden går så snabbt så det är sorgligt. snart sitter jag där som en rynkig 80 åring och solar med folie på en husvagnscamping någonstans i detta avlånga land! men vafan, snabbt ska det gå! det går fort när man har roligt, och det är kul när det går snabbt. 2009 är snart över. och skönt är väll det. 2009 blev ett ångestladdat men ändå jävligt roligt år. och 2010 ska vi se till att toppa! man får göra det bästa av situationen nu när vi tydligen bara ska leva till år 2012.

Nej, dags att hoppa i bingen. fick inte så mycket sömn inatt så måste ta igen den nu, plus att jag vill vara fräsh och utvilad på jobbet. måste ju vara trevlig mot alla uuuuuuuuuuuuuuuunderbara nötter som kommer och käkar på mcdonalds.
Over and out.

baby there's heartache on the dancefloor



















the julfest, som gud glömde.


RSS 2.0