kära västtrafik...

kära västtrafik, låt mig bara få uttrycka mitt hat mot er en liten stund. året är 2010, människan har vart på månen och robotar utför människans arbete. du kan blogga med mobilen och surfa på internet. men att åka spårvagn när det snöar. det går bara inte. jag är så in i helvete trött på att stå på hållplatsen och frysa röven av mig, och att inte veta om det ens kommer komma en spårvagn eller buss, för att sen få ringa i panik till jobbet och berätta att jag kommer bli sen, även om jag gick hemifrån en timma tidigare än vad jag annars gör. jag vet inte hur många hundralappar jag lagt ut på taxiresor denna veckan, (man kommer ändå inte fram, taxibilar kan tydligen inte heller köra i snö. men det är heeeeelt annat inlägg) för att inte glömma att jag har ett helt fungerande västtrafikkort som jag lagt ex antal kr på för att kunna ÅKA BUSS OCH SPÅRVAGN NÄR JAG VILL, HUR JAG VILL! helgen var ett jävla skämt. spårvagnarna gick inte, det var hopplöst. folk skrattade åt dig om du ens närmade dig en hållplats. "god afton, västtrafik informerar" hör man om & om igen.

Jag förstår att det är svårt för en spårvagn att ta sig fram i snöstorm. men hur har det kunnat gå såhär långt? det är som sagt 2010, vi bor i en storstad, det är inte första gången det ligger snö på marken. ändå står vi här, med skägget i brevlådan och undrar "hur ska jag ta mig in till stan, blir det skidorna idag igen?" eller "kommer jag ens fram till jobbet idag" fyfan vilken dålig framförhållning man kan ha! Nä skärpning västtrafik, SL & SJ. nu har ni ett år på er att förbereda er inför nästa vinter. gör oss inte besvikna denna gången.

annars älskar jag er! puss amanda holm


oh snap!

usch usch usch. vilket väder! går jag ut genom dörren så möts jag av 2 meter snö, så jag väljer att inte göra det.
Har vart sjuk i 2 dagar nu också, med feber o kräksjuka. ganska bra tajming att bli sjuk nu ändå, med tanke på att man lätt bara vill parkera sig i soffan med en filt, en kopp te och bläddra igenom alla bozerkanalerna nu när det är sånt skitväder! Imorgon går jag till jobbet igen, borde egentligen kanske stanna hemma en dag till. men det har jag inte råd med. att vara sjuk är en lyx, som är till för rika människor förstår ni mina vänner!

på lördag ska jag ÄNTLIGEN få se Shutter Island. fyfan vad jag har tjatat hål i hövvet på mina vänner om den filmen! den verkar sjukt bra och läskig. jag återkommer med en full recension efteråt, i promise! Är ju ledig hela helgen också, så det blir väll ut på stan o supa o slåss för min del! fyfan vad najs. lönehelg också för den delen, så det känns ju inte direkt som jag kommer vara den enda..


lovecake

Hola Amigos! Idag är det onsdag, villket betyder att det är lillördag, vilket i sin tur betyder att det är OK att supa skallen av sig ikväll. love it! Nu ska jag ner till stan och ta en fika/lunch med amanda weilöv, min lovecake. Sen blir det jobba 16.00 - 22.30 SEN mina vänner, blir det oleary's med jobbet. Hela k55 och k17 ska ha personalmöte idag, men jag kan inte gå för jag jobbar. och efter det blir det öl och middag på oleary's för allihopa. ska bli rätt najs.

är det sol ute idag? kan man ha på sig sina ray ban's idag utan att se ut som ett pucko? nää tror inte, får nog suga på den karamellen ett tag till. men den som väntar på nått gott....

hur låter en hund? säg vooofffff!

Festival denna sommaren står högst på listan! det blir antingen hultsfred eller peace and love.


crawl


min man

alla <3 dag

idag är det alla hjärtans dag. världens mest meningslösa dag, som är till för att tjäna pengar, och få ensamma människor att känna sig ännu ensammare! Nåväl, min kära vän amanda weilöv fyller iallafall år på denna meningslösa dag, så så meningslös är den ju endå inte!






where's the sun?

Godmorgon! idag är jag glad. mitt humör fungerar ungefär såhär nuförtiden: upp som en sol, och ner som en pannkaka! och det kan vända på bara några sekunder. Men idag mår jag bra! jag strosar runt här hemma själv i min morgonrock med läpparna insmorda i olivolja. (måste avänja mig vid idominsalva som jag blivit beroende av att ha på natten!!) jag var ledig igår, och är ledig idag och imorgon också. så jävla naajs! Men nu undrar jag bara en sak.. vart fan är solen? jag vill gå på stan och ha sol förengångsskull. inte stå inuti mcdonalds i kassan och titta ut på den. jaja, man kan väll inte ha tur med allt.

ikväll blir det vin, tacos och melodifestivalen hemma hos camilla och hennes kille med lite vänner till dom.
ska bli riktigt mysigt. Nu ska jag och mina olivoljeläppar strosa vidare. Tänkte kolla på The City marathon style!!

pusspuss!

en bok om kärlek.

"Jag vill veta allt om dig. Varför dricker du alltid ditt kaffe svart? Tycker du inte om mjölk? Vad hette din farmor och lever hon fortfarande? Har du någon gång gått på en begravning och vad fick du för betyg i histora? Hur många flickvänner har du haft före mig? Nej fan, det ville jag ju inte veta, dum fråga. Jag frågar alltid frågor jag inte vill ha svaret på. Du svarar alltid rätt."

RSS 2.0