Mc Fusk & co

blev en heldag på ikea idag igen. och vi kom därifrån med 2 fulla påsar och fulla mätta magar! (ikeas köttbullar kan vara det bästa som finns)

Ikväll kl 19.00 på svt2 kommer "dokument inifrån" som ikväll ska handla om Mc Donalds. dom har valt att döpta programmet till "Mc fusk & co" och det ska handla om att resturanger har märkt om sin mat, bytt tidkort på hamburgarna så dom har legat i värmeskåpet i flera timmar och att det fuskas med våra instämplingar så vi får inte fullt betalt. självklart går det inte till såhär på alla mc donalds resturanger, men man känner ju igen vissa saker.. kanske inte är jätteroligt för alla att kolla på, men för oss som jobbar på donken är det jävligt intressant. man har ju jobbat i en vecka nu med att journalister ringer stup i kvarten och det är ett nytt uppslag i tidningen varje dag, så det ska bli kul att se hur hela programmet kommer bli. och hur det kommer bli efteråt. men folk kommer alltid gå till mc donalds vad som än händer, så det kommer nog inte bli några konstigheter! det var ju samma sak med ICA som märkte om sitt kött, och nu har alla glömt det.

Jag och Stina har iallafall parkerat oss i soffan  och bunkrat upp med cola och marabou polka, så vi är redo för programmet!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0